Promovideo San Francisco

June, 2017

De opdracht was om een promovideo van vier te maken van een wereldstad, maar dit was later veranderd naar drie minuten met een sponsor op het eind. Dit was een groepsopdracht met drie personen.
We hadden gekozen voor San Francisco, vanwege de architectuur en culturele invloed. Onze doelgroep was bovenklasse achttien- tot dertigjarigen over de hele wereld, daarom hebben we het ook in het Engels gedaan. Als sponsor hebben wij gekozen voor United Airlines, want dat is de grootste vliegtuigmaatschappij in San Francisco. Het originele idee was om het in drie stukken te verdelen: de geschiedenis, daarna restaurants en bezienswaardigheden en als laatst de cultuur. Dit was uiteindelijk niet gelukt doordat we door omstandigheden iemand onze groep hadden laten verlaten een dag voor de opdracht af moest zijn, waardoor er geen tijd meer was om dat gedeelte opnieuw op te nemen.
Wat ik de volgende keer beter had gedaan was om me beter verstaanbaar te maken en om de sponsor ook in de video zelf te laten zien (wat te vertellen over het vliegveld bijvoorbeeld).
Back to Top